Always Rise and Shine

Welkom bij ‘Always Rise and Shine’
 
 
Wil je meer ‘zelfstandigheid’,  ‘authenticiteit’ of meer contact met je ‘creatieve stroom’? Ben je het contact met jezelf kwijt? Wil je meer genieten? Het geluk meer in eigen hand nemen? Lukt het je niet om je doelen/wensen te halen die voor jou belangrijk zijn? Of een blik werpen buiten je comfortzone? Dan ben je bij ons op de juiste plek.
 
Wij luisteren naar je, kijken over je schouder met je mee, geven informatie en-of  inzicht over jouw specifieke situatie bij bijvoorbeeld burnout, scheiding, ontslag of een andere levensgebeurtenis.
 
Inzicht in je persoonlijke situatie geeft rust. Kleine stapjes maken om weer meer grip te krijgen op je situatie. Van daaruit verder kijken naar jouw mogelijkheden en opnieuw  je koers bepalen.  Niet de macht weggeven, maar in eigen beheer houden! Empowerment, in je eigen kracht staan is een van onze doelstellingen, de oplossing niet buiten jezelf zoeken, maar in jezelf vinden. En werken naar innerlijk geluk die naar buiten mag stralen. Kortom voor meer innerlijke rust, meer plezier in je leven, doelen behalen en een spiritueel leven.
 
Wil je de ritme van jouw leven veranderen, dan bieden wij mogelijkheden. Een ‘back to your nature’ begeleidingstraject van 6-8 sessies geef inzicht in je ware natuur  en hoe je het maximaal haalbare uit je leven kunt halen. Coachingstraject ca. 3 maanden Uttama Yoga (oude meditatie technieken en levenswijsheid uit India) voor een helder bewustzijn, intuïtief tekenen (een greep uit het collectief onbewuste voor spirituele ontwikkeling), Samen Mediteren (groepscohesie) en (intuïtieve/diepte) massages om meer in contact te komen met jezelf.
 
“Always Rise and Shine’ biedt ook podium voor degene die hun passie wil leven die recht doet aan de doelstelling van de stichting. Heb jij een passie die je wilt delen, maar nog niet durft of om welke reden dan ook nog niet kunt uitoefenen, wij kijken samen naar mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *